vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Vinkyl och badkar

Kategori: Allmänt

Vi kommer beställa ugn, häll, tvättmaskin mm från en lokal handlare som ger bra service. Men det va några saker dom inte kunde få tag på. Därför passade jag på att beställa några av dom på nätet igår när det va många som hade erbjudande.

Vi beställde vinkylen från Temptech 


Och badkaret från Hafa


Blev några tusenlappar billigare, vilket såklart är välkommet i en nybyggarplånbok. Förra veckans snöras-skydd tex var inte budgeterat så alla kronor man kan spara in kan räknas i slutändan 😊

Barstolar

Kategori: Allmänt, Inredning

Passade på att beställa de barstolar från danska Hay som vi sneglat på sen i somras då Rum21 hade black friday-erbjudande..


Beställde 3 st till köksön! Leverans 4-6 veckor känns skönt,för en gång skull. Det skulle gärna få ta 3-4 månader men men, vi får förvara dom någonstans så länge!

Dörren på plats

Kategori: Allmänt, Fasad

Nu är pardörren på plats. Maken har valt färgen och den blev riktigt fin 😊

Den är 180 bred till skillnad från standard som är 140 i vanliga fall. Snörasskydd har vi också fått upp ovanför entrédörren. 

Nu kommer bygget stå still ett par veckor för snickarna har ett annat jobb dom ska göra.. Så nu får vi vänta lite innan det sätter igång igen. Tråkigt för en otålig person som mig men men 😉