vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Axor Uno

Kategori: Allmänt

Idag satte rörmokaren upp blandaren på badrummet. Vi har valt en väggmonterad variant som heter Axor Uno. Jag är megasupernöjd med resultatet. Den kommer ut "rakt" från väggen och smälter in bra mot väggenMassa yta kvar för parfymer och annat lull lull som står och samlar damm 😉

Han hann även med att montera toaletten. Egentligen ville jag ha en annan spolknapp men det gick inte då vi köpte toaletten i november och i december så kom en ny variant och till den kan man köpa en uppsjö av spolknappar.. Men men det kändes oviktigt nu när den sitter där 😊
Toaletten är en ifö 6775

Snickarna vad börjat med bastun, som består av ljus asp


Duscharna är på plats, de är från fmm och modellen heter 9000e Till kökblandare valde vi en Mora-modell

Rörmokaren hade också tagit med sig en extra varmvattenberedare som komplement till Nibe f750 som vi ska ha. Detta då vårt badkar rymmer 240 L och Nibe-pumpen värmer ungefär så mkt vatten, så därav kan varmvattnet ta slut om man inte har en kompletterande varmvattenberedare (bra för barnfamiljer och badälskare 😊).
Entreprenören ville egentligen att vi skulle komplettera med varmvattenberedaren sen, så att vi skulle göra upp det med rörmokaren själva men rörmokaren tog egna initiativ så nu är den på bygget, hehe.


Och kolla va snyggt snickaren har gjort med taklisten i tvättstugan 

Knixigt med täcksidorna, men bra blev det 😄
Kommentera inlägget här: