vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Gardiner

Kategori: Allmänt

Var förbi IKEA igår för att hämta ut en restad lucka till tvättstugan. Kikade lite efter gardiner och fastnade för en grön sammetsgardin. Tänker att vi ska ha dem tillsammans med en vit linneaktig gardin, för att kunna mörklägga vardagsrum och matplats. Rummen ligger i söderläge så det kan nog bli varmt när solen ligger på..

Egentligen är färgade gardiner inget jag skulle välja i första då vitt känns som att det förstorar rummet och försvinner in i väggen. Men å andra sidan har vi en naturvit soffa, naturvit matta och vita väggar. Så nu fick det vara nog med vitt 😊

Gardinen längst till höger fick följa med hem 😊

Lämnade också in en skiss på blivande matbordet till en svetsade som ska svetsa upp ett stativ till en stenskiva. Jag sa på stående fot att stativet ska sprayas/målas mattsvart. Men måste fundera en vända till på det. Svart är fint, men är det för skarpt.. 


Skivan på matbordet ska det vara likadan kvartsskiva som i tvättstugan. Hårt och lite skränigt att ha det som matbord då det slamrar när man lägger ner bestick och glas, men det tål ALLT. Vilket är fördelaktigt när man har en 1,5-åring som säger "oj" väldigt ofta 😋Kommentera inlägget här: