vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Sömngissel och långlista

Kategori: Allmänt

Den där långa listan med saker att göra minskar inte just nu, vi betar av några saker men kommer på fler efter vägen..

I helgen köpte vi bredlåda, lite sopsäckar så att vi kan rensa i lägenheten, beställde två ullmattor i naturvitt till vardagsrummet och gästrummet plus att vi inhandlade efladelarna till garderoben. Men mer än så blev det inte. Största anledningen till att vi just nu nästan inte får något alls gjort är att vår dotter på 1,5 år sen i torsdags inte vill/kan sova i kombination med timvis utbrott på såväl dagar som nätter. Otroligt va oproduktiv man blir av en missnöjd 1,5-åring. Hoppas för guds skull att detta är en fas som snabbt går över. Något liknande har jag aldrig varit med om ens när hon var nyfödd.. Maken började på sitt nya jobb i fredags vilket känns som en dålig kombination för alla inblandade, då dottern är pappig och han behöver iaf en gnutta sömn för att kunna vara fräsch på jobbet. Hur jag sen går hemma som en vålnad behöver inte så många se 😉

Men som ambition för dagen är ändå att försöka få tag på en grävare, hämta ut en hylla från posten och säga upp bredbandet (måste måste komma ihåg det under deras öppettider - att skaffa abonnemang är lätt men att säga upp dom är sannerligen ett projekt).

Skulle sömnen mirakulöst infinna sig för alla parter inom det närmsta dygnet kan den listan raskt byggas på med allt från skissar på matbord som ska svetsas till och medicinskåp som ska inhandlas!

Kläd- och sovvägrare i egen hög person! 
Kommentera inlägget här: