vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Köket börjar växa fram

Kategori: Allmänt, Kök

En del stommar på plas i köket, och mannen har under hela dagen kört grejer till huset. Köksluckor, bänkskivor, passbitar och annat har burits in. 

Det är roligt att börja ana hur köket blir, även om det saknas en del stommar så kan man ju börja förstå hur utformningen blir. Och det blir bra!


I högskåpen blir det kyl, frys, ugnar och en lite vinkyl

Längst väggen på bilden nedanför blir det bara underskåp Luckorna från Järfälla kök tillsammans med knoppar från dem. Älskar färgen, den ser grå ut i vissa ljus och grön i andra. Perfekt kombination för mig som ville velade mellan grått och grönt 

Gillar även kombinationen med bänkskivan från MarbodalKOMMENTARER:

 • Vibyggerkaptensgården säger:
  2016-03-12 | 17:34:59
  Bloggadress: http://vibyggerkaptensgarden.blogspot.se

  Så väldigt vacker kombination på lucka o knopp. Och trendig. Men ska ni börja m köket innan golvet är på plats?

  Svar: Tack.
  Ja, man hänger upp skåpen i skenor på väggen plus att de förstärkt med en extra regel så att man kan stoppa in vitvarorna utan att det blir för tungt. På så vis kan golvet läggas in under köket i efterhand 😊
  vinkelhuset.blogg.se

 • Smart 168 säger:
  2016-03-12 | 20:15:00
  Bloggadress: http://blogg.myresjohus.se/smart-168-familjen-axelsson/

  Så roligt moment! Älskar färgen på luckorna tillsammans med mässingen. Så snyggt! Börjar känna oss tråkiga som valde ett vitt kök för tredje gånger. Men det går ju lacka om. ;)


  Svar: Tack 😀
  Vitt är ju annars klassiskt och snyggt! Så det kommer ni inte tröttna på 😊 går ju och fylla på med annat i färg!
  vinkelhuset.blogg.se

 • Lina säger:
  2016-03-12 | 22:42:41
  Bloggadress: http://50nyanseravvitt.blogspot.se

  Oooo riktigt snyggt! Snyggas luckor, snygga knoppar:)

 • Sofie säger:
  2016-03-14 | 08:58:41

  Vad fin färg! Får jag fråga vilken färgkodad ni valt och om ni är nöjda med Järfälla kök? Är de prisvärda?

  Svar: Tack. Vi har valt färgen 3005-g50y på luckorna. Supernöjda, de är lite mörkare än typ Ballingslövs lindblomsgröna och lite mer grått i sig.
  Prisvärda beror på vad man jämför med. Vi betalade 36000 för luckorna i vårt kök, jämfört med IKEA som hade kostat under 10000. Men vi är jättenöjda 😊 och superfin service från Järfälla kök!
  vinkelhuset.blogg.se

 • Hej huset! säger:
  2016-03-14 | 12:08:25
  Bloggadress: http://hejhuset.blogg.se

  Så himla fina luckorna blev! Och det öppna köket är så snyggt, lite lik vår planering. Men vi fick tyvärr inte plats med vinkyl som vi från början hade tänkt. Ska bli kul hur ni har löst alla delar :)

 • Emma säger:
  2016-08-05 | 21:10:07

  Hej,

  Vilket underbart kök ni har.!Måste fråga om eran bänkskiva. Är den trä eller laminat? Hur som, vilken är det från Marbodal. Precis den nyansen jag är ute efter. Jag mest kikat på vitoljas ekbänksskiva till köket men tycker fortfarande den blir lite för mörk. Tack! :)

  Svar: tack :)
  Det är laminat, "vit furu" från Marbodal. Letade precis som dig efter en i massivt trä, men landade till slut på laminat. Är supernöjd, känns som trä pga strukturen men tåligt som laminat 😊
  vinkelhuset.blogg.se

Kommentera inlägget här: