vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Något som saknas?

Kategori: Allmänt

Jag har dålig koll på vem det är som är in och läser den här bloggen, det blir ju några tusen per månad men jag vet inte så mycket om er! 

Vilka är ni? Vad vill ni att jag ska skriva om? Något som saknas?

Jag tänker att den här bloggen har två syften, dels att dokumentera husbyggandet - något som jag redan nu märker är användbart att kunna gå tillbaka och se hur det såg ut/hur vi resonerat osv. och dels för att andra ska kunna bilda sig en uppfattning om vår byggprocess, kanske få tips, upptäcka problem som kan uppstå mm. I och med det vill jag ju gärna att den här bloggen någon nytta. 
Så vad säger ni? 😊

KOMMENTARER:

 • Elwira säger:
  2016-03-05 | 15:08:20

  Hej och tack för en jättebra blogg!
  Vi står inför att bygga Citrinen från Fiskarheden som ni använt som mall för ert hus och samlar in info för vad vi måste tänka på :) man har ju aldrig gjort det förut så är rätt livrädd... :D
  Bilder på bygget och dina lärdommar om processen uppskattas mest av mig :)

  Svar: Så roligt! Ni har valt ett rasande snyggt hus måste jag säga 😉 och livrädda är vi allihopa, hehe! Men har några nära vänner och familj som bygger med fiskarheden och har bara gott att säga om dem. De har haft en fantastiskt bra husresa hittills, seriösa säljare, entreprenörer och allt har flutit på smidigt 😊
  vinkelhuset.blogg.se

Kommentera inlägget här: