vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Söndag

Kategori: Allmänt, Kök

När jag ändå är på G så kommer här lite bilder från vårt kök/vardagsrum ikväll


Så här ser ser det ut när man kommer in genom ytterdörren 

Matplats

Från köket sett 

Och så köket, där faktiskt maken precis har bakat paj. Så det luktar jättegott 😊

KOMMENTARER:

 • Maria Johansson säger:
  2017-01-08 | 19:41:58
  Bloggadress: http://svartalillaladan.blogg.se/

  Så fin!

 • Janet säger:
  2017-02-01 | 16:00:15

  Hej!
  Älskar ditt hus! Jag hittade din blogg när jag gjorde en sökning på "Kährs nouveau snow" eftersom vi funderar på att lägga in det i vårt hus. Jag har en fråga runt priset för golvet, om det är ok? Jag läste att ni fick ner priset till 400-500kr/kvm eftersom ni köpte till hela huset (156 kvm). Minns du om det var svårt att förhandla? Jag läste också att ni fick flytta ytterdörrarna och jag undrar om du minns om det var komplicerat/tog mycket tid för snickarna att göra? Jag skulle också behöver göra det men huset är inte nybyggd så vi måste stå för kostnaden! Tack för hjälpen! mvh Janet

  Svar: Hej,
  Så roligt att höra! Jag svarar gärna på allt jag kan och minns 😉 att få ner priset var inte svårt, jag använde mig av Bygghemma och lokala leverantörer och berättade att jag fått ett bättre pris hos den en och gick sedan till den andra. På ett oljat golv fick vi så bra pris att de undrade vad jag gjort för att få ner priset då mycket men sa ändå att de ville matcha det, sen slutade det med att vi inte valde det dyrare golvet för samma pris men pruta gick absolut och vi fick ner priset från 620kr/kvm till 500-550 men jag minns inte exakt. Men minst 20% tror jag är möjligt om man köper mycket.
  Dörren flyttade vi innan hela insidan av huset var klart. Men det tog mindre än en halvdag. Men då var som sagt utsidan det som krävde mest jobb. Vet inte vad som gäller om man har ett färdigt hus med eventuellt rör eller el i väggen.
  vinkelhuset.blogg.se

 • Anonym säger:
  2017-02-28 | 20:07:48

  Hej! Hittade ditt kök på.pinterest, vi bygger hus och är mitt uppe i att välja kök! Tycker er färg är så himla fin, vet du vilken ncs kod det är? Hälsningar jessica

  Svar: Tack, roligt att höra och kul med husbygge!
  Vårt kök är i färgen 3005-g50y och med glans 30 😃
  vinkelhuset.blogg.se

Kommentera inlägget här: