vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Vår lilla toalett

Kategori: Allmänt

På vår lilla toalett bytte jag för ett tag sen ut den tidigare hyllan med marmorskiva, den sitter nu i dotterns rum. Och en svart hylla satte vi upp ovanför toaletten (den förra hyllan satt där tavlan nu hänger.


Ibland måste man bara tjorva och flytta om lite. Hyllan är egentligen inte vad jag trodde att jag letade efter, men den var prisvärd och får hänga där tills den ska tas ner.

I framtiden vill jag gärna ha en tapet här inne, kanske en Morris.. det borde malen vara intresserad av, han älskar blommiga tapeter (på riktigt skulle han vilja ha det i alla rum i hela huset, men eftersom vi avråddes från tapeter första året då huset rör på sig så blev det inte så 😉)

badrummet är litet och därför ganska svårt att få med på bild, men det är lagom stort för en person - min make! Jag håller mest till i stora badrummet. 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-09-20 | 23:05:21

    Vi är på jakt efter precis sånt här kakel, 147x75 och har svårt att välja. Vilken tillverkare valde ni? Ser jättefint ut!

    Svar: Hej, tack, ja vi är mycket nöjda. det är lhådös bar grey
    vinkelhuset.blogg.se

Kommentera inlägget här: