vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Helg

Kategori: Allmänt

Äntligen är det helg i Ornäs.

Den här veckan har varit den första där jag varit hemma själv med två barn större delen av tiden. Plus att jag klarat av två läggningar med en nyfödd plus en treåring. 
Må kanske låta simpelt men känner mig faktiskt nöjd över att ha överlevt. Det är kanske inte helt smärtfritt men skönt att ha gjort det och dessutom känt att man klarar av det. Första två skakiga veckorna med bebis så började jag tänka att det skulle bli kaos och kalabalik men det har faktiskt gått ganska bra. 

Och när den stora somnat så har jag och den minsta nattsuddaren fortsatt kvällen i soffan 
(null)

Det pågår tydligen något slags fotbollsstohej men det berör inte mig direkt 😉 jag har ägnat veckans kvällar till att se på The Paradise, en serie på Netflix som är alldeles lagom glamorös och tantig 😊
(null)
Däremot börjar jag närma mig sista avsnittet,  måste då hitta en ersättare som kvällsällskap. Alltid lika besvärligt tycker jag, när man hittat en serie som man kan fasta i ☺️Kommentera inlägget här: