vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Junikväll

Kategori: Allmänt

Vilken fin dag vi haft idag, varmt men utan att det varit en kvävande värme. Vi har suttit ute och ätit middag med vänner och fram till klockan var 21 höll sig till och med myggen lugna. Men vid 21 dök de upp och var minst sagt hungriga, så då gick vi in. 

Jag slängde innan dess på några droppar vatten på salladen och kikade runt lite i trädgården, det är så mysigt när jag får tillfälle att gå en runda. Med en bebis som har lite ont i magen på kvällarna så är de tyvärr inte alla dagar som det blir av. 
Kunde av samma anledning inte ta så mycket kort på trädgården, men på rabatten med vallmo och lavendel så fick jag en bild. Det växer verkligen så att det knakar..
Inom noga dagar början vallmon blomma tror jag.
(null)

(null)
Så härligt att se det växa.
Dessutom går maken på semester nu, vilket gör att vi har 5 veckor tillsammans framför oss. Känns extra härligt nu när vi är 4 st i familjen. Sömnen är mellan varven obefintlig, eller minst sagt upphackad, så det är skönt att inte ha en tid på morgonen att passa, och mannen kan ta bebis en stund i bärselen på morgonkvisten om det varit en extra stökig natt. Det är lyx! Just nu somnar jag i samma sekund som huvudet nuddar kudden, så insomningsbesvär har jag absolut inte för tillfället. Drömmer om att få sova 5-6 timmar i sträck, men vet ju att den dagen kommer så försöker ta en natt i taget - även om det känns tufft när bebis vill äta varannan timme på natten 😊

Med det sagt, så ska jag försöka lägga ifrån mig bebisen och hoppas att han fortsätter sova så att jag också kan få en blund 😴 brukar behövas några försök innan det lyckas.
God natt! 

Kommentera inlägget här: