vinkelhuset.blogg.se

Vi har byggt ett enplans vinkelhus i Dalarna. Huset byggdes i lösvirke och är 156 kvm stort. Huset stod klart i april 2016.

Torsdag

Kategori: Allmänt


Solen kryper fram tidigt på morgonen och allt blir sådär varmtgult och mjukt. Inte minst i badrummet. Härligt! 
(null)

Solen hittar på morgonen ända in i duschen.
(null)

Den högra duschen är min och den vänstra är makens, och då mannen rattat in spakarna exakt så som han vill ha det så är får man bannor direkt om man skulle vara där och ställa om något.. 

Vanornas makt är stor🙃
(null)
Marmorn i duschen är varierande och växlar till stor grad i färg och utseende, något som jag verkligen gillar. Och till höger har vi en hylla för extra schampoflaskor mm. Något som jag avslut kan rekommendera. Dessutom enklare än infällda hyllor och minst lika snyggt enligt min mening! 

Idag är målet att handla påskmat, kanske som alla andra tänkt. Men är ledig även på förmiddagen så hoppas hinna innan halvdagsfolket kommer och invaderar matvarubutikerna! 

Vårblomster

Kategori: Allmänt

I jakt på påskblommor så kom istället en blomma med hem till badrummet, som fått plats bredvid citrusträdet. Hoppas den ska trivas i badrummet, citrusträdet gillar värmen och fukten i badrummet så jag hoppas det samma för vår Camelia Japonica.

(null)


(null)
Perfekt med fönster i badrummet som ger ljus till växter 😊

Påsk och återbruk

Kategori: Allmänt

Lite påsksaker har letat sig fram hos oss.. 
de färgglada kycklingarna och äggen försvinner in på dotterns rum. Men några mindre attraktiva delar får än så länge stanna ute i vardagsrummet och köket ☺️

(null)

Och det fiffigaste av allt? 
Det är mossa, kvistar och ljusslingor från julpyntet som jag sparat.
Mossan är till och med från julen 2016 😋

(null)

(null)

Ska ordna lite påskris framöver också, köpte några påskfjädrar som inte kommer från riktiga fåglar förra året som ska sitta i riset. Ica maxi sålde bland annat i olika pastellers färger, mycket fint och hållbart 😊